Petnjica: Porušeni bilbodri Demokratske Crne Gore u Vrbici i Savin Boru

Danas su na više mjesta u petnjičkoj opštini porušeni bilbordi na kojima su bile izlijepljene plakate Demokratske Crne Gore – Petnjica.

“Osuđujemo vandalski i sraman čin rušenja i uništavanja bilborda naše izborne liste „dr Albin Ćeman – Demokrate – Demokratska Crna Gora – Nova snaga“ koji se dogodio u selima Vrbica i  Savin Bor. Ovakvi kukavički postupci, pod okriljem noći, osim što su nedostojni nasilnički alati političke konkurencije koja će biti poražena na izborima 5. decembra, izraz su i apsolutnog nedostatka hrabrosti da snagom istine ukrste argumente u političkoj areni pred građankama i građanima Petnjice.

 

O huliganskim postupcima i načinu na koji se sučeljavate sa svojim političkim protivnicima, najbolje će suditi oni koje ste godinama obmanjivali, ucjenjivali i sličnim ovoj metodama – zastrašivali.

Oni koji se boje riječi, nikada svoje građane neće predstavjati hrabro i dostojanstveno, a strah od gubitka vlasti je izvor vašeg vandalizma, kukavičluka i okrutnosti.

Zato drage Petnjičanke i Petnjičani NOVA SNAGA za pobjede nad uplašenim huliganima! Za novu Petnjicu, zaokružite šesticu”, stoji u saopštenju Demokratske Crne Gore.

E.K.