Ernes Muratović (DPS): RAZVIJAJMO PONOSNU PETNJICU

Mladi DPS-a u Petnjici

Juče je Savjet mladih Demokratske partije socijalista u Petnjici sa postavljenog štanda u Divan bašti, dijelio politički materijal građanima.

Predsjednik Savjeta mladih DPS Petnjica kazao je da se snaga Demokratske partije socijalista u Petnjici pored svih kvaliteta, ogleda i u prilikama koje pružaju mladima, njihova afirmacija i razvoj kroz odgovornost koju preuzimaju za akcije koje sprovode.

“Demokratska partija socijalista je prepoznala taj potencijal u modernom građanskom društvu. DPS novim partijskim planom i programom aktivno djeluje po pitanju mladih, uvaženi smo, jer je rukovodstvo svjesno da su mladi budućnost cjelokupne zajednice.

U susret predstojećim lokalnim izborima, Savjet mladih DPS Petnjica organizovao je štand u Centru Petnjice, gdje su mladi aktivisti dijelili promotivni materijal i razgovarali sa svojim vršnjacima o mogućnostima koje nam Demokratska partija socijalista pruža. Jedna od ključnih mogućnosti je svakako ta da imamo aktivnu ulogu u procesu donošenja odluka i da razvijamo ponosnu Petnjicu”, zaključio je Ernes Muratović, predsjednik Savjeta mladih DPS Petnjica.