(FOTO I VIDEO) U MZ GODOČELJE ASFALTIRANO 670 METARA PUTA U VRIJEDNOSTI OD 39 000 EURA

MZ Godočelje

U prethodnim danima, mjesna zajednica Godočelje dobila je novih 670 metara asfaltne podloge.

Predsjednik opštine Samir Agović istakao je da mjesna zajednica Godočelje infrastrukturno uređena a za sve to su zaslužni sa izuzetno organizovani ljudi i predstavnici te mjesne zajednice.

Predsjednik je podvukao da je bilo zadovoljstvo sarađivati sa predstavnicima mz Godočelje svih ovih godina.

„Kao ozbiljni i odgovorni ljudi, prihvatili smo njihovu sugestiju. Iz sredstava lokalnog budžeta izdvojili smo 39.000 eura za asfaltiranje puteva u mz Godočelje.
Ukupna dužina putnih pravaca koje su asfaltirane iznosi 670 metara.

Smatram da smo sa ovim načinom doprinijeli dodatno da mjesna zajednica Godočelje bude uređena na kvalitetan način. Takođe riješili smo problem putne infrastukture u zaseoku Paljuh“, kzao je predsjednik.

„Želim da se zahvalim ljudima koji su imali strpljenja kako bi dočekali asfaltiranje ovih putnih pravaca i želim da istaknem da su predstavnici ove MZ, uvijek bili spremi da daju prioritet drugima.

Predsjednik se nadovezao na ostale projekte koji se realizuju u mz Godočelje i zahvalio se predsjedniku mz Godočelje Alsadu Kočanu na doprinosu i saradnji.

„Ove godine rješavamo problem vodosnabdijevanja za mnoge žitelje ovog sela, mada je ovo selo i ranije zbog njihove organizovanosti građanskih aktivista, uspjelo da dobrim dijelom riješi taj problem“, kaže Agović.

Želim da istaknem da je predsjednik mz Godočelje veoma kativno učestvovao u svemu ovome i davao doprinos da se svi zahtjevi riješe blagovremeno.

Predsjednik je na kraju poručio da će lokalna uprava nastaviti dalje u rješavanju svih problema koji se tiču infrastrukture ali i istakao da će loklna uprava uvijek imati strpljenja i razumijevanja kada su u pitanju zahtjevi građana, bez obzira u kojoj mjesnoj zajednici žive.

ENKO KORAĆ