(VIDEO I FOTO) U MZ TUCANJE ASFALTIRAN PUT U DUŽINI 300 METARA

Radnici firme „Tofi“ iz Rožaja su prije nekoliko dana asfaltirali put u MZ Tucanje. Asfalt je postavlje na putu koji vodi od glavne saobraćajnice do centra MZ Tucanje u dužini od oko 300 metra.

Dionica koja je asfaltirana, finansirana je iz lokalnog budžeta u vrijednosti od 18.500 eura.

„Asfaltiranje putnog pravca u MZ Tucanje od velikog je značaja za građane koji se isključivo bave poljoporvredom“, kaže predjednik opštine Samir Agović. Predsjednik je naglasio da uz asfaltiranje putnog pravca, mještani će vrlo brzo dobiti uredno snabdijevanje vodom i poručio da će se tim projektima zaokružiti njihove potrebe.

Putni pravac je asfaltiran na zahtjev mještana MZ Tucanje.

“Planiramo u ovoj godini da u još nekoliko mjesnih zajednica riješimo njihove probleme i time podići nivo odgovornosti prema građanima naše Opštine“, zaključio je predsjednik.

Predsjednik MZ Tucanje Bećo Šabotić kazao je za portal Radio Petnjica da se u ovom zaseoku nalaze dvadesetak domaćinstava koja se uglavnom bave poljoprivredom.

“Želim naglasiti da je prethodna vlast vodila računa o razvoju sjevera a posebno seoskih domaćinstava i ova radna pobjeda nam ukazuje na to. Asfaltiranje putnog pravca je obećanje prethodnog ministra Simovića, koje je i poslije godinu dana realizovano. Želim da se zahvalim loklanoj upravi, koja je prepoznala prioritet asfaliranja ovog putnog pravca.

U ovom zaseoku se nalaze vrijedni domaćini koji se isključivo bave poljoprivredom i daju doprinos zajednici“, poručio je predsjednik MZ Tucanje.

ENKO KORAĆ