OO SDP PETNJICA: POZIVAMO SVE KOJI SU NEZADOVOLJNI DA ZAJEDNO STVORIMO AMBIJENT ZA BOLJI ŽIVOT

OO SDP Petnjica
Opštinski odbor Socijaldemokratske partije Petnjica poziva sve građane  Petnjice da im se pridruže u kreiranju boljeg i prosperitetnijeg ambijenta u Petnjici.
“SDP je spremna da se angažuje i sarađuje sa svim građanima koji se iskreno zalažu za kvalitetan život u Petnjici, kao što je radila svih ovih godina unazad. Naša namjera je da učinimo sve kako bi zaustavili tenzije i podjele i kako bismo građanima naše opštine ukazali na  ključne probleme koji treba da nas okupe u cilju njihovog rješavanja.
U zadnje vrijeme se i u Petnjici pojavljuju razno-razne političke opcije, našim građanima se obećava mnogo, a kvalitet života je isti kao i godinama unazad. Aktuelna politička situacija u državi se odražava i na našu zajednicu, parališući je i dovodeći do izvjesne krize u društvu a nezaposlenost i enormni rast cijena namirnica dodatno demorališu naše građane i tjera ih da napuštaju Petnjicu. Zato pozivamo sve one koji su nezadovoljni da nam se pridruže u borbi za stvaranje ambijenta kojem smo oduvijek težili i za šta smo se sve ove godine zalagali. Pozivamo vas da budete dio promjena koje su izvjesne i koje se moraju desiti, kako na državnom tako i na lokalnom nivou”, stoji u saopštenju Opštinskog odbora SDP-a Petnjica.