PRIJATELJI RADIJA – KIMMEL TOURS

Novi prijatelj Radija Petnjica, „Kimmel Tours”, firma za prevoz putnika, postoji u Srbiji i regionu više od 30 godina. Nedavno su dobili licencu i otvorili autobusku liniju na relaciji Bijelo Polje – Luksemburg. Za te potrebe, zbog zakonskih okvira, u Crnoj Gori su registrovali firmu „Suada ATLASS” sa sjedištem u Rožajama.

Riječ je o express liniji, gdje autobusi jednom sedmično saobraćaju na relaciji Bijelo Polje – Luksemburg.

„Ako uzmemo u obzir naše višegodišnje iskustvo u drumskom prevozu putnika, a osluškujući klijente i njihove potrebe, odlučili smo da uđemo na ovu novu liniju i opravdamo epitet koji smo postavili – express linija.

To znači da smo izbacili sve one elemente koji čine remetilački faktor na uštrb udobnosti putnika i brzine dolaska do njihovog odredišta. Možemo slobodno da kažemo da se sa našim autobusima iz Crne Gore do Luksemburga, preciznije iz Bijelog Polja preko Rožaja, Novog Pazara do Luksemburga, Eša i Etelbrika, stiže za 24 časa, bez viza, garantnih pisama i zadržavanja na granicama, što je i najbitnije. Sve to smo postigli tako što smo postavili nova pravila i time postigli da putnici u rekordnom roku stignu do svog odredišta. Sa aspekta udobnosti, takođe imamo čime se pohvalimo, jer su u našem voznom parku autobusi visoko- turističke kategorije.

I na samom kraju, najbitniji segment za putnika jeste sigurnost. Više od četvrt vijeka našeg postojanja i djelovanja na drumovima, slobodno možemo da kažemo na Balkanu, upravo je sigurnost naših klijenata doprinijela da se uspješno bavimo ovim poslom. Udobno, tačno i sigurno, je dugogodišnji slogan koji smo opravdali i sada se pod tim istim sloganom sa Balkana širimo prema zapadnoj Evropi”, istakli su iz menadžmenta Kimmel Tours-a za portal radija.

Zainteresovani putnici potrebne informacije mogu dobiti na +38120315315 u Srbiji i u Crnoj Gori 068-563-091. Kontakt telefon za Luksemburg je +352/691-315-107 kao i u autobusu +352/691-315-020. Autobus sa stanice iz Bijelog Polja kreće srijedom u 11 časova a povratak iz Etelbrika je petkom u 15 časova, Luksemburga u 16 časova i iz Eša u 17 časova.

DENIS BOŽOVIĆ