KOMUNALNA POLICIJA PETNJICE SE ZAHVALILA GRAĐANIMA NA POŠTOVANJU MJERA, ALI I UPOZORILA: JOŠ NIJE PROŠLA OPASNOST, KAŽNJAVAĆEMO ZA PREKRŠAJE

Komunalna policija opštine Petnjica se zahvalila građanima koji su pokazali visok stepen odgovornosti u poštovanju preporuka i mjera Nacionalnog kordinacionog tijela Crne Gore, kao i mjera Opštinskog štaba za zaštitu i spašavanje.

“Želimo da naglasimo da opasnost od širenja virusa COVID-19 još uvijek traje , pa je potrebno da i u narednom periodu svi zajedno damo doprinos sprečavanju širenja zaraze kako bi što lakše prebrodili ovaj težak period za sve nas. Komunalna policija  će i dalje stalnim prisustvom na terenu vršiti nadzor nad poštovanjem donijetih mjera, a u slučaju nepoštovanja istih postupićemo u skladu sa zakonom i sve eventualne prekršioce naredbi i mjera procesuirati nadležnim organima.

Nadamo se da ćemo uskoro pobijediti ovu epidemiju, i još jednom pozivam sve građane naše opštine  da ostanu kući i na taj način zaštite sebe i svoje porodice, a ujedno pomognu i svima nama koji smo među prvima na liniji odbrane od ovog virusa“, stoji u saopštenju načelnika komunalne policije, Denisa Šabotića.

D.B.

PROČITAJTE JOŠ:

DIJASPORA CRNE GORE IZ LUKSEMBURGA NIJE ZABORAVILA BUKOVICU KOD PLJEVALJA