SUSRET BRATSTVA LIČINA U SKOPLJU 3. AVGUSTA

Bratstvo Ličina i ove godine organizuje susrete. Ove, sedme po redu, organizuju u Skoplju. Kako su istakli iz organizacionog odbora, susreti su temelj, svjedok prošlosti i zalog budućnosti.

„Duša nam je tamo gdje nam je srce, a srce nam je svuda gdje ima naših ljudi. Jaki smo jer smo složni, jer opstajemo zahvaljujući ljubavi prema rodnoj grudi, ljubavi jednih prema drugima, bratske ljubavi i gdje god nas ima, širom dunjaluka, dišemo i znamo jedni za druge, znamo ko smo i odakle smo i gdje su nam korijeni. Naši susreti su naš temelj, svjedok naše prošlosti i zalog naše budućnosti i budućnosti naše djece“, istakli su iz organizacionog odbora i pozvali bratsvenike da dođu.

„Dođite da budemo svi zajedno, da se družimo i da se veselimo, da razmijenimo iskustva i da planiramo aktivnosti i da se vidimo i bratski ispričamo. To je ono jedino što nema cijenu. Za sve brastvenike iz Petnjice, Bijelog Polja i Rožaja, obezbijeđen je besplatan prevoz sa polaskom iz Petnjice u 4 sata“, istakli su organizatori.

VII susreti brastva Ličina održaće se u Skoplju, 3.avgusta u restoranu “Jafa” sa početkm u 11 časova.

DENIS BOŽOVIĆ