REPREZENTACIJA CRNE GORE POSJETILA FK UNION

Fudbalska reprezentacija U19 Crne Gore boravi u Luksemburgu na poziv vršnjaka iz te zemlje. Prije dva dana ekipa Crna Gora izgubila je rezultatom 3:2, a danas se igra još jedna prijateljska utakmica.

U okviru mini turneje reprezentativci Crne Gore i rukovodstvo iskoristili su priliku da posjete fudbalski klub Union 05 Kayl/Tetange na čijem je čelu čovjek iz Crne Gore, Mita Ličina. U okviru te posjete i u saradnji sa Fudbalskim savezom Crne Gore FK Union 05 Kayl/Tetange je organizovao detekciju za igrače uzrasta izmedju 2000-2004 godine .

Na čelu delegacije crnogorske reprezentacije je bio Selektor Milorad Peković. Zainteresovani kandidati tog uzrasta su odigrali meč protiv domaćina U16 Uniona Kayl/Tetange. Meč je završen rezultatom 2:2 za ekipu kandidata (za reprezentaciju Crne Gore) golove su postigli Denis Kalač i Alan Murić dok za Union 05 oba gola je postigao Denis Ličina koji je već reprezentativac U16 Crne Gore.

Selektor Peković je bio zadovoljan kvalitetom prikazanim fudbalskim znanjem i u svojoj bilješci zapisao nekoliko kandidata koji će u narednom periodu biti pozvani da obuču dres reprezentacije Crne Gore.

Mita Ličina:

Velika mi je bila čast ugostiti fudbalsku delegaciju Crne Gore. Ovim činom su pokazali da ne zaboravljaju na svoju dijasporu i da računaju na sve talentovane igrače koji žele igrati za reprezentaciju Crne Gore. Iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim na poklonu, dresu reprezentacije Crne Gore sa brojem deset.