NASTAVLJENO ASFALTIRANJE PUTEVA U OPŠTINI PETNJICA

Asfaltiranje puteva u opštini Petnjica

Opština Petnjica nastavlja sa aktivnostima na modernizaciji lokalnih puteva na području opštine.

“Juče je asfaltirano 500 metara putnog pravca Bor – Dobrodole. To je dio kontingenta asfaltne mase koju je Vlada CG dodijelila preko direkcije našoj opštini. Prije nekoliko dana smo ugradili 500 metara asfaltne mase na putu Radmanci – Ponor kao i 200 metara u Radmancima, lijevi krak. Preostalo je još da uradimo 300 metara prema tenderu od prošle godine na putnom pravcu Bare – Orahovo. Izvođač radova je preduzeće Crnagoraput. Nakon završetka ovih radova, u ovoj godini ćemo asfaltirati još 1.500 metara lokalnih putnih pravaca. Vjerujem da naši ljudi prepoznaju da nam je cilj da olakšamo komunikaciju, posebno onim građanima iz najudaljenijih MZ od centra Petnjice Okončanjem ove najavljene aktivnosti, možemo konstatovati da smo uspjeli da 10 km lokalnih putnih pravaca modernizujemo od osnivanja opštine. Vjerujem da je to vidan napredak ali da je naravno ostalo još dosta putnih pravaca kojima se moramo posvetiti u narednim godinama.”, izjavio je za portal radija, predsjednik opštine Samir Agović.

“Ova akcija predstavlja značajnu korist svima. Kvalitetnom izgradnjom stvaraju se povoljniji uslovi za opstanak i dolazak na ovim područjima.
Želimo da se zahvalim lokalnoj samoupravi koja je pronašla sluha za potrebom da se ovaj putni pravac uredi i način da se realizuje, naravno uz očekivanje da se i nastavi dalje uz realno vrijeme i mogućnosti.
Takodje, želimo da se zahvalimo i radnicima firme “Crnagoraput” koji se trude da na najkvalitetniji način izvedu radove, kao i mještanima koji su bili na usluzi izvodjaču radova da daju svoju pomoć tokom radova”, istakao je mještanin Elvis Mehović.

DENIS BOŽOVIĆ