SIMONVOYAGES: NEKA SE SOCIJALEDMOKRATE OBRATE ŠEHOVIĆU, ON JE NIJE IMAO SLUHA ZA PREVOZ UČENIKA

Simon

Menažment kompanije SimonVoyages iz Berana oštro je reagovao na navode i insinuacije koje je iznio kandidat za odbornika SD Isljam Ćeman o navodnim zloupotrebama i propustima privatnih prevoznika u prevozu učenika iz Petnjice do Berana.

„Da li je u pitanju neznanje ili čisto politikastvo radi sticanja političkih poena to ostavljamo da prosude građani. Kao firma koja se bavi prevozom putnika i na području opštine Petnjica, nećemo dozvoliti da se plasiraju ovakve neistine. Kandidat za odbornika treba da zna da se pitanjem prevoza učenika ne bavi niko drugi osim ministarstvo prosvete. Ako se uzme u obzir da je ministar Šehović iz redova političke partije kojoj pripada i Isljam Ćeman, onda po logici sva ova priča oko prevoza treba da bude upućena ministru”, saopštili su iz komanije SimonVoyages.

Oni su saopštili da su nekoliko puta razgovarali sa ministrom Šehovićem i da se sve završilo na kontaktu.

“Očigledno je da ministar Šehović nije imao dovoljno sluha za ovaj problem. Mnogo bolju saradnju imali smo dok je na istoj funkciji bio Predrag Bošković, a u prilog tome govori i činjenica da je tada učenicima sa područja Bihora bio obezbijeđen prevoz. Gospodin Isljam Ćeman treba da zna da zakon predviđa da je organizovanje prevoza učenika isključivo u nadležnosti ministarstva prosvete. Možda on to i zna ali pokušava da politički ušićari. Svaka njegova priča je besmislena. Predlažemo mu da se obrati svom partijskom kolegi koji je isključivi krivac zašto nema prevoza za učenike sa područja petnjicke opštine, neka raspišu tender, a naravno mi ćemo se prijaviti. Ko bude dostavio bolju ponudu, prihvatljiviju za ministarstvo prosvete, taj neka prevozi učenike sa područja Bihora. Predlažemo da se sticanjem političkih poena bavite na nekim drugim poljima.Ovako samo nanosite štetu vama, vašoj partiji i vašem ministru“, stoji u saopštenju iz menadžmenta SimonVoyages iz Berana.

D.B.