Još jedna pobjeda Petnjice

Fudbaleri Petnjice su u, može se slobodno reći, jednom od derbija, odigrali dobru i kvalitetnu utakmicu na gostovanju u Berane, protiv Napretka i zasluženo dobili 2 : 0. Gosti iz Petnjice su poveli preko Admira Šabotića u 20. minutu igre, da bi u 44. minutu, Eris Babačić postavio i konačan rezultat. Ovom pobjedom fudbaleri Petnjice grabe ka što boljoj poziciji pred nastavak sezone. U nedelju se igra poslednje kolo, prvog dijela sezone i to protiv Fair Play, i s obzirom na kvalitet ekipe iz Bijelog Polja, Petnjičani se s pravo nadaju na na osvajanje još tri boda. I pored toga što je glavni sudija, Marko Babović, pokazao po četri žuta kartona, utakmica je bila fer i korektna.
Petnjičani su nastupili u slećem sastavu: Muratović E. Latić A. ( Ćorović E.). Šćekić N. Adrović N. Adrović D. ( Zverotić E. ) Ramčilović A. Mećikukić A. Šabotić A. Babačić E. (Ajdarpašić A. ). Adrović E. Muratović H.
Kadeti Petnjice su poslij 7 odigranih kola, prvi na tabeli sa 6 pobjeda i 1 remijem, i bježe drugplasiranom 9 bodova. To je prvi put u istoriji petnjičkog fudbala da jedna mlada ekipa igra ovako sigurno i kvalitetno.

Rezultati utakmica 10. kola FS Sjeverne regije:

FK NAPREDAK – FK PETNJICA 0:2
FK KOMOVI – FK SJEVERNA ZVIJEZDA 1:4
FK GUSINJE – FK PLJEVLJA 1:1
FK FAIR PLAY – FK POLIMLJE 1:5