Čestitke povodom otvaranja Radija Petnjica sa svih strana svijeta

Veliki broj čestitki sa svih strana stigao je na adresu Radija Petnjica povodom početka emitovanja programa našeg radija.

Iskrene želje za uspjeh radija neki su pretopili i u stihove a neki u srdačne, emotivne i jednostavne poruke. Neke od njih smo izdvojili. 

Radio Petnjica

Sve se živo raduje
Pjevaju i ptice
Krenuo u etar
glas radio Petnjice.

Hvala ti, Raife
Što misliš na kraj
Veseliće odsad biti
U Bihoru maj.

Pozdravi i želje
Veseliće lice
Do kojega dođu
Glasi iz Petnjice.

Po prvi put u životu
Od kad Popča teče
Radio Petnjica
Ko voda poteče.

Ferid Muratović, Luksemburg

**************

Poštovanje i srdačan Selam za sve u Petnjici htio bih vam čestitati na otvaranju radio stanice da nam ako Bog da zaživite i popnete se na najveći nivo slušanosti i da postanete broj jedan ne samo u regionu već i u svijetu.

Emin Ličina Ćile. 

************

Veliki pozdrav slusaocima Radio Petnjica iz Švedske.

Pratim vas evo već nekoliko sedmica preko interneta i mogu vam reći da sam oduševljen samim konceptom i idejom kako je sve osmišljeno.
Radio koji emituje odličnu muziku, profesionalno osmišljen i urađen sajt sa najnovijim vjestima iz Petnjice i okoline pruža mogućnost stanovnicima da uvjek budu informisani o svemu bitnom što se dešava u njihovom kraju.
Naročito je ovo važno za ljude u dijaspori, kojima je ovim putem omogućeno  da premoste fizičku udaljenost, te da se ovim putem druže sa svojim najmilijima, prate najnovija zbivanja i aktivno učestvuju u životu svoga kraja.
Bravo za ideju, ovaj projekat bih nazvao ” Radijskim Facebook-om”, i ne sumnjam da ćete uspjeti u svojoj ideji da povežete ljude iz cjelog svjeta – sve na jedno mjesto!  Mislim da je ovo istorijski trenutak za čitav kraj.
Želim Vam puno sreće, da budete dugovječni, a vjerujem da je ovo samo početak i da ce na ovim našim balkanskim  prostorima nići još mnogo sličnih projekata koji ce sve ljude dobre volje ponovo povezati u jednu veliku familiju!

Adnan Durić, Švedska

***************

Veliki pozdrav I mongo sreće i uspjeha u radu ovog našeg radija kojeg smo sa oduševljenjem prhvatili od srca.

Muhedin Idrizovic, New Yorka

****************

Želim vam da budućih  100 godina govorite u etar  jasno, glasom profesionalnosti i  ritmom srca. Ostavite svojim radom trag na medijskoj sceni. Iako ste mali budite ponosni. Kolektivu želim da strpljivo originalno i profesionalno radi decenijama . Budite putokaz za hrabre, budite  sinonim za istraživačko novinarstvo i demokratizaciju društva.

Slavko Raspopović, Spuž

****************

Dragi prijatelji,kolege,

Srećan sam što je Petnjica (Bihor) konačno dobila prvi medij.
Vjerujem da će biti prilike a i potrebe, da se uskoro vidimo i sarađujemo. Vjerujem da će naši ljudi u Bihoru i širom svijeta sa talasa Radio Petnjica slušati samo pozitivne stvari. To je veliki iskorak iz dugogodišnje informativne blokade našega kraja.
Kolektivu Radio Petnjice i svim građanima Bihora, još jednom želim srećan početak emitovanja programa.
Selam svima i srdačni pozdravi !
Raško Ličina, novinar Radio Berana
**************

Čestitamo vam početak rada vašeg radija.

Radujemo se vašem dolasku u mrežu radija Crne Gore i želimo vašim šlušaocima da uvijek čuju dobre vijesti preko vaših talasa.

Nadamo se uspješnoj saradnji.

Kolektiv radio “DELFIN”-a, Herceg-Novi

*************

Uz najljepše želje za početak rada želim vam da svojim radom ostavite dubok trag na medijskoj sceni Crne Gore Ulazite u istoriju jer će ostati zapisano da ste prva ekipa koja je pokrenula Radio Petnjica.Tako je ostalo zapisano da sam i ja član prve ekipe koja je, sada već daleke 1992.godine, pokrenula Radio Berane. Ja sam veliki zaljubljenik u radio i to će me držati do kraja života i pune tri godine sam bio na čelu Radio Jugoslavije u Beogradu kao glavni urednik, pa imam taj osjećaj zadovoljstva kada je i Petnjica dočekala da dobije svoj radio.To su istorijski koraci Iako ste mali budite ponosni što ste upravo vi oni koji su započeli sa nadam se s uspješnim i dugotrajnim radom. Uvijek ću vam biti na raspolaganju za bilo koju pomoć jer moje iskustvo je značajno u radijskom i novinarstvu uopšte.
Sve čestitke još jednom i da ste mi živi i zdravi.

Amer Ramusović
dugodišnji urednik i novinar
više medija sa prostora SFRJ