(FOTO I VIDEO) GRAĐANI PETNJICE DIGLI GLAS PROTIV UBIJANJA CIVILA U PALESTINI, HADROVIĆ: UŠLI SMO U PORODICU NORMALNIH KOJI DIŽU GLAS PROTIV ZLA

U Petnjici je danas održan skup podrške narodu Palestine. Iz bihorskog centra čule su se poruke mira. Protestnoj šetnji je prisustvao veliki broj građana.

Građani su na ovaj način, uz istaknute državne simbole Palestine i uzvicima  “Sloboda Palestini” izrazili solidarnost sa tim narodom.

Poruke sa skupa u Petnjici su bile jasne – građani Petnjice su saglasni i jedinstveni da žele mir, što je u uvodnom izlaganju saopštio i glavni imam u Petnjici Husein ef. Ramčilović.

,,Danas smo se ovdje okupili da iskažemo svoja osjećanja i ono što mislimo u vezi sa nepravdom koja se dešava našoj braći u Gazi”, rekao je glavni imam.

Takođe, prisutnima se obratio i jedan od organizatora protestne šetnje Mirsad ef. Hadrović.

,,Hoću da vam čestitam i da vam kažem da smo ušli u porodicu normalnih i razumnih ljudi, koji dižu glas protiv ubijanja nevinih, nenaoružanih ljudi, u ovom slučaju žena i djece. Stradalo je oko 15 000 civila i stiče se dojam da se rat u Gazi vodi protiv civila. Gdje god je zlo borite se protiv njega, jer nemojte biti sigurni da upravo to zlo neće doći u vašu kuću. Još jednom hvala svima”, rekao je Mirsad ef. Hadrović.

ERIS BABAČIĆ