PETNJICA: MUHOVIĆ VRATIO ODBORNIČKI MANDAT SPP-U

Adnan Muhović

Nezavisni odbornik u lokalnom parlamentu u Petnjici Adnan Muhović vratio je mandat SPP -u, partiji sa čije je liste i kandidovan za odbornika.

Kako je portalu Radija Petnjica rekao Muhović, razlog vraćanja mandata i odlazak iz lokalnog parlamenta je privatne prirode.

“U dužem narednom periodu neću biti u Crnoj Gori, te stoga smatram da nije svrsishodno držati mandat, a ne biti u državi”, rekao je kratko Muhović.

Prema infomacijama našeg portala njega će zamijeniti Binela Hodžić. Osim predsjednika OO SPP Petnjica Almira Muratovića, u parlamentu je i Aldin Muratović koji je napustio SPP i djeluje kao nezavisni odbornik.

Iz SPP Petnjica očekuju da i Aldin Muratović vrati mandat, s obzirom da partija sa kojom trenutno tijesno sarađuje “Pokret Evropa sad” insistira na pravednosti u tom pogledu, tražeći od poslanica Ćinćur i Pejović da vrate poslaničke mandate, jer djeluju mimo partijskih direktiva.

Uz to i bivši predsjednik SPP-a Seid Hadžić je poslanik sa liste PES-a, iako je taj mandat, prema ranijem dogovoru, pripadao SPP-u.

Iz petnjičkog SPP-a pozdravljaju moralni čin Muhovića i nadaju se istom scenariju kad je riječ o mandatu Aldina Muratovića.