BD FOND DOBITNIK NAGRADE ZA DOBROČINSTVO

Bošnjački donatorski fond je ovogodišnji dobitnik nagrade za dobročinstvo, koju dodjeljuje Ministarstvo vanjskih poslova Crne Gore i Uprava za dijasporu.
Ova vrlo značajna i prestižna nagrada, dodjeljuje se udruženjima i pojedincima iz dijaspore u više kategorija.
,,Podsjetićemo čitaoce, što naši članovi već znaju, da je naše udruženje imalo takođe čast i privilegiju da bude dobitnik nagrade “ISKRA”, kao i glavne opštinske nagrade opštine Petnjica.
Kao što smo više puta isticali, niko u našem udruženju ne radi taj plemeniti posao i ne izdvaja svoje dragocjeno vrijeme i resurse, da bi bio pohvaljen ili nagrađen, ali smo ipak sretni i zahvalni kada primjetimo da neko zna pravilno cijeniti i honorisati naš rad.
Ova nagrada je svakako kruna dugogodišnjeg djelovanja našeg udruženja i biće svakako jedan veliki podstrek za sve nas da nakon više od 16 godina, i dalje sa istom idejom i sa još većim elanom i zajedno sa vama, nastavimo do novih uspjeha.
Nagradu je u naše ime primio naš dugogodišnji saradnik i koordinator za Crnu Goru gospodin Enver Rastoder, na čemu mu se mi najiskrenije zahvaljujemo, kao i na velikom trudu i odricanju za svih ovih 16 godina, a sve sa ciljem uspjeha našeg zajedničkog projekta “PODRŠKA NAŠIM STUDENTIMA I DJECI BEZ JEDNOG ILI OBA RODITELJA” za koji je naše udruženje do sada uplatilo 99.879€”, stoji u saopštenju BD Fonda.
ERIS BABAČIĆ