EDIN MEDO LATIĆ: OPŠTINA I TO PETNJICA ZLOUPOTREBLJAVAJU SLOGAN DŽIPIJADE – NIJESMO DIO TE PRIČE

Predsjednik džip kluba Bihor Edin Medo Latić ukazao je na zloupotrebu slogana “Beauty of Bihor” od strane Opštine Petnjica i Lokalne turističke organizacije koji, kako je najavljeno, organizuju džipijadu bez osnivača ove već kultne manifestacije.

Edin Medo Latić

“Poštovani članovi, prijatelji i poštovaoci džip kluba Bihor. Obavještavamo vas da džip klub Bihor nije organizator, niti ima bilo kakvog učešća u džipijadi koju  organizuju opština Petnjica i LTO Petnjica, a koja ce se održati 26.08.2023. godine.

Svima je poznato da je džip klub Bihor kreator i organizator džipijade pod sloganom “Beauty of Bihor” koju opština Petnjica i LTO pokušavaju da zlupotrijebe na sebi svojstven način. Pokušali smo u neposrednoj komunikaciji sa predstavnicima LTO Petnjica da ukažemo da je najblaže rečeno, nekorektno da koriste naš slogan “Beauty of Bihor”, pod kojim je džip klub Bihor,  dugi niz godina veoma uspješno organizovao ovu manifestaciju, koja je postala regionalno prepoznatljiva i sa kojom smo veoma uspješno promovisali naš Bihor.

Podsjećamo javnost da džip klub Bihor nema nikakav udio u organizaciji manifestacije koju opština i LTO Petnjica žele organizovati ne uvažavajuci ni elementarno poštovanje prema džip Klubu Bihor, drugim džip klubovima iz Petnjice kao i brojnim ljubiteljima off roada”, saopšteno je iz džip kluba “Bihor”

U NEDJELJU TRADICIONALNA MEĐUNARODNA DŽIPIJADA ,,BEAUTY OF BIHOR 2022“

 

Krenula džipijada iz Petnjice ,,Beauty of Bihor“