Ervin Ibrahimović čestitao Dan Opštine Petnjica

Ervin Ibrahimović

Predsjednik Bošnjačke stranke i potpredsjednik Vlade mr Ervin Ibrahimović čestitao je 4. avgust – Dan Opštine Petnjica, predsjednicima Opštine i Skupštine opštine, Samiru Agoviću i Mehmedu Adroviću, odbornicima u lokalnom parlamentu i svim građanima, uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

“Na desetogodišnjicu od uspostavljanja statusa samostalne Opštine Petnjica, danas možemo s ponosom konstatovati da je to bila dobra, vizionarska i ispravna odluka.

Petnjica i cijeli bihorski kraj, sa svojim prirodnim potencijalima predstavljaju pravo bogatstvo sjevera Crne Gore. Obaveza svake Vlade je da u saradnji sa lokalnom upravom radi na valorizaciji prirodnih potencijala ovog kraja, kako bi se stvorili još bolji uslovi za rad i život građana opštine Petnjica.

Privrženost i neraskidiva veza brojne dijaspore bihorskog kraja, koja je uvijek bila partner i pružala pomoć u realizaciji brojnih projekata i koja je najbolji ambasador Petnjice i Crne Gore, šansa je za još dinamičniji i brži razvoj cjelokupne opštine”, navodi se u čestitki Ibrahimovića.