OSAM GODINA RADIJA PETNJICA: OSTALI SVOJI PRIVRŽENI PETNJICI I NJENIM GRAĐANIMA

Radio Petnjica

Na današnji dan, prije osam godina, 3. avgusta 2015. godine u etar je otišao signal Radio Petnjice. Svečano otvaranje uz koktel i prigodne govore tog avgustovskog dana, označio je  početak rada jedinog medija u Bihoru. Istoga dana zvanično je u medijsko nebo lansiran i portal radiopetnjica.me.

Za osam godina rada Radija Petnjica objavili smo stotine emisija i razgovora kao i više od 10.000 tekstova, sve u vezi sa Bihorom, njenim građanima i Opštinom Petnjica.

Za osam godina postali smo potreba, ogledalo i mjerilo vrijednosti.

Za osam godina prepreka i izazova uspjeli smo da se održimo, porastemo i stasamo u respektabilan medij kojeg slušaju i čitaju svi u Crnoj Gori i dijaspori.

Za osam godina pomogli smo da se teški rad Bihoraca u inostranstvu lakše podnese, šaljući im zvukove i slike zavičaja.

Za osam godina kroz redakciju iznjedrili smo desetine novinara i dodali im vrijednost u znanju, obrazovanju, informisanosti…

Za osam godina jedina partija, opcija i mogućnost bila nam je Petnjica i niko nas nije mogao kupiti i potkupiti.

Za osam godina ostali smo SVOJI.

Za osmi rođendan dugojemo zahvalnost svima koji su prošli kroz našu radionicu i onima koji su i dalje tu: Denis Božović, Dino Račić, Selma Adrović, Jelena Orović, Relja Rastoder, Aldijana Novalić, Aldijana Javorovac, Almina Šabotić, Enko Korać, Almina Ličina, Eris Babačić…

Posebna zahvalnost našim slušaocima i čitaocima kao i poslovnim partnerima koji su pomogli da budemo bolji i trajemo.

SAMIR RASTODER