(VIDEO) BOŠNJAČKA STRANKA NAJJAČA PARTIJA U PETNJICI, DURAKOVIĆ: BRZO ĆEMO PREUZETI UPRAVLJANJE LOKALNOM UPRAVOM

Nakon završenih parlamentarnih izbora ekipa Radija Petnjica posjetila je izborni štab Bošnjačke stranke Petnjica I tom prilikom razgovarala sa predsjednikom OO BS-a Ervinom Durakovićem, koji nije krio zadovoljstvo na velikom uspjehu koji je ostvarila ova partija, a za naš portal je kazao da je ovo pobjeda svih Bošnjaka u Crnoj Gori.

,,Dragi moji Petnjičani i Petnjičanke, sa neopisivim zadovoljstvom vas obavještavam da je Bošnjačka stranka pobijedila u Petnjici!
Od danas smo najjača politička partija pojedinačno, a vrlo brzo ćemo i preuzeti odgovornost za upravljanje lokalnom samoupravom! Dakle, Bošnjačka stranka će posije lokalnih izbora biti vlast u Petnjici! Hvala svim učesnicima izbornog procesa na korektnoj kampanji. Hvala i svim građanima koji su iskoristili biračko pravo, a posebno vama koji ste podržali izbornu listu Bošnjačke stranke. Hvala svakom od vas 808 ponosnih Bihoraca”,rekao je Duraković.
Na kraju je takođe je pozvao i one koji ovaj put nijesu podržali listu Bošnjačku stranku da to na narednim izborima urade.
,,Pozivam i vas koji niste ovaj put podržali našu listu da se pridružite pobjedničkoj ekipi u borbi za bolje sjutra svih nas! Hvala još jednom! HAIRLI NAM POBJEDA” zaključio je Duraković.
Pristalice ove partije su odmah nakon objavljivanja preliminarnih rezultata krenuli u slavlje ulicama Petnjice.
ERIS BABAČIĆ