VIDEO I FOTO: AL DINO OKUPIO VIŠE OD 1000 PETNJIČANA U DIVAN BAŠTI

Sinoć je na platou Divan bašte pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Petnjica u saradnji sa opštinom Petnjica i Centrom za kulturu Petnjica zablistao popularni bosanski izvođač Al Dino.

Pokrovitelji su povodom Dana opštine Petnjičanima poklonili nezaboravan koncert na kojem je prisustvovalo više od 1000 ljudi.

“Želim da se ovom prilikom zahvalim i nasim sponzorima a to su: Gagi tours, doo Merak, cafe Paša, cafe Tajna i Fondacija čovjek ne umire i svakako Radiju Petnjica na medijskoj podršci. Nadam se da su posjetioci uživali na koncertu i da u periodu pred nama uz podršku opštine, sponzora i ugostitelja iz Petnjice možemo još uspješnije organizovati ovakve i slicne događaje”, rekao je direktor Turističke organizacije Rešad Muratović.

Takođe čestitke povodom Dana opštine uputio je i predsjednik opštine Petnjica Samir Agović, koji je ujedno i najavio izvođača Al Dina.

Koncert je počeo pjesmom ,,Čaršija’’ koja je ispraćena gromoglasnim aplauzom, a takođe istom pjesmom je koncert i završen.

ALMINA LIČINA