PETNJIČANI ZAVRŠILI SEZONU NA POSLJEDNJEM MJESTU: RAVNOPRAVNI SA LIDEROM DO 91. MINUTA

U okviru posljednjeg 21. kola Sjeverne Regije FK Petnjica je gostovala prvoplasiranoj ekipi FK Ibar na Bandzovom Brdu u Rožajama i izgubila 2:1

Od starta meča fudbaleri Petnjice stavili su doznanja da su izašli na teren sa jednim ciljem, a to je da se dokažu i nadigravaju i kroz par izgledni šansi već u desetom minutu meča mogli do prednosti, ali je golman domaćina bio na visokom nivou. Nakon par stvorenih prilika Petnjicana, uslijedio je blagi pad u igri što je domaćin iskoristio. Konfuziju u odbrani Petnjičana i blagu neopreznost iskoristio je fudbaler Ibra u 32’  Mirzet Murić, koji se najbolje snašao i pogodio za vođstvo domaćina 1:0, to je bio rezultatom prvog poluvremena.

Na samom startu drugog poluvremena Petnjičani su došli do poravnanja sjajni centaršut po desnoj strani krunisao je pogotkom  Eris Babačić u 46’ minutu, taj rezultat je bio aktivan sve do 91’ minuta Petnjičani su sjajno parirali favorizovanim fudbalerima Ibra i kada se sudija spremao da posljednjim zviždukom odsvira kraj feneomenalne utakmice, usljedio je korner iz kojeg su fudbaleri Ibra došli do vođstva od 2:1, preko Belmina Kuča i postavio konačni rezultat utakmice.

Iako je utakmica bila bez rezultatskog značaja, viđen je odličan fudbal praćen obostranom fer plej igrom.

Komšijama želimo puno sreće u predstojećem baražu za popunu Druge lige, jer su kao prvoplasirani okončali takmičenje u Sjevernoj Regiji. Termin utakmica u baražu biće naknadno određen.

S.R./E.B.