UTAKMICA PREOKRETA U GUSARAMA: PETNJIČANI BOLJI OD BJELOPOLJACA

Petnjičani su u utakmici punoj preokreta pobijedili OFK Borac iz Bijelog Polja rezultatom 4:3.

Kiša golova na stadionu u Gusarama, pedesetak gledalaca imalo je priliku da uživa u fudbalskoj predstavu i pretposlednjem 20. kolu Sjeverne Regije, između domaćina FK Petnjice i OFK Borca.

Fudbaleri Petnjice su krenuli od samog početka agresivno, što je na startu urodilo plodom i već u trećem minutu došli do prednosti sa bijele tačke, precizan je bio Mira Koraća. Nakon toga usledio je blagi pad u igri pa su gosti iz prekida iskoristili neopreznost domaćina, preko Aldena Ramovića u devetom minutu došli do 1:1. Do kraja poluvremena su viđena još dva gola na obje strane. U 17’ minutu precizan sa ivice šesnaesterca bio je Huzeir Skenderović za novo vođstvo Petnjičana rezultatom 2:1. Gosti su uzvratili pa se Ramović po drugi put upisao u strijelce  postavio konačan rezultat prvog poluvremena 2:2.

Na startu drugog poluvremena gosti su poveli preko Adnana Šemovića u 48’ minutu 2:3. Od tada su fudbaleri Petnjice krenuli ofanzivnije i krunisali terensku inicijativu preokretom, koji je nagovijestio Vladimir Boričić u 61’, a deset minuta kasnije, igrao se 71’ utakmice kada je Lazar Bojičić je postavio konačan rezultat 4:3 za domaćina.

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri sa malim brojem prekršaja, a mnogo više igre i dobrog fudbala, ljubitelji i gledaoci najvažnije sporedne stvari na svijetu su mogli da uživaju u fudbalskoj predstavi koja se odigrala u Gusarama.

Petnjičani su na začelju tabele Sjeverne regije sa 10 bodova i negativnom gol razlikom. U posljednjem kolu sastaju se sa liderom regije, ekipom Ibra.

S.R.