CIKOTIĆ: SA MAŠINAMA STIŽEMO I DO NAJUDALJENIJIH SELA, SVI PUTEVI PROHODNI

Komunalno preduzeće u prethodnim danima, kao i u toku zime, praktično svake sedmice, vrlo često i po dva puta, inervenisalo na svim putevima u opštini zbog sniježnih nameta.I

Iz Komunalnog su kazali da sa mehanizacijom stižu u najudaljenija mjesta u Petnjici.

“Nije se dogodilo gotovo nikad da duže od 24 sata bude odsječen bilo koji zaseok, pa čak i najudaljenija domaćinstva u Kruščici.

Čudi nas da ćute meštani ovog sela, a znaju da smo nekad i sa dvije mašine bili prisutni, a sve to iziskuje i vrijeme i novac.

Ne mareći za sve spomenuto, uvijek smo bili, kao i juče na terenu.

Prije dva dana smo očistili do Kuščice i na tom putnom pravcu nam se pokvarila mašina, što su mnogi mještani Kruščice i vidjeli.

Čudi nas kako se niko ne sjeti da su neka mjesta u Crnoj Gori odsječena mjesecima i ćute, a mala Petnjica uspijeva u zimskom periodu da održi sve puteve prohodnim.

U našoj opštini ima još planinskih naselja i sva su deblokirana, a mnogi stanovnici kao pozitivan primjer pričaju o Komunalnom i opštini Petnjica.

Koristim priliku da pozovem sve stanovnike opštine Petnjica da izmire svoje obaveze prema Opštini, kako bi i mi još snažnije odgovorili svoim zadacima”, zaključio je direktor Komunalnog preduzeća Mita Cikotić.

ENKO KORAĆ