PETNJICA: SKENDER KEMO MURATOVIĆ POZVAO LOKALNU UPRAVU DA POMOGNE U IZGRADNJI BENZINSKE PUMPE

Skender Kemo Muratović

Petnjički biznismen Skender Kemo Muratović uputio je zahtjev lokalnoj upravi za pomoć u otvaranju benzinske pumpe u Petnjici.

“Uvidjevši višegodišnji problem da u Petnjici ne postoji benzinske pumpa i da su naši građani primorani da se snalaze i idu do drugih opština kako bi se snadbili gorivom, odlučio sam da iniciram izgradnju benzinske stanice u Petnjici.

Pozivam lokalnu upravu i stojim im na raspolaganju za pomoć u iznalaženju rješenja lokacije, zatim oslobađanja komunalnih, opštinskih i državnih troškova i pripremne tehničke dokumentacije, kako bi svoju ideju ostvario.

Ovim putem javno se obraćam lokalnoj upravi kao i našim Bihorcima da me podrže u ovoj namjeri u cilju boljeg života naših građana u Petnjici.

Stojim na raspolaganju lokalnoj upravi i ovim putem ih pozivam da zvanično otpočnemo razgovore u cilju realizacije projekta.

Na kraju, želim da kazem da rukovodstvo lokalne uprave ne gleda partijsku pripadnost, nego da se vodi ciljevima i da usmjeri svoju pažnju prema projektima od kojih će svi građani Petnjice imati koristi”, zaključio je Skender Kemo Muratović.

ENKO KORAĆ