ZAIM LIČINA: LJUDIMA U AZANAMA NIJE SMETALO MOJE IME I PREZIME DA GLASAJU ZA SNP

Zaim Ličina

Zaim Ličina, odbornik SNP-a u novom sazivu SO Petnjica zahvalio se građanima na podršci i dodao da će nastojati da opravda njihovu podršku,

,,Zahvaljujem se građanima od Azana do Kruščice, a posebno se zahvaljujem mještanima iz Azana, kojim nije smetalo moje ime i prezime. Mnogo mi je drago što smo ukazali na nepravilnosti na biračkom mjestu br.3 u Radmancima i što je pravda i volja građana zadovoljena“, kaže Zaim.

„Na ponovljenim izborima na biračkom mjestu br.3 u Radmancima smo ostvarili glasova i više nego što nam je bilo potrebno i hvala tim ljudima što su časno podržali Socijalističku narodnu partiju. Boriću se da tim ljudima pomognemo, a i hvala i onim drugim koji nas nijesu podržali. Mnogo mi je žao na dijasporu koja dolazi iz dalekih zemalja da glasaju za 200 eura i nama kroje sudbinu u Petnjici, mnogo mi je žao, jer dijaspora ulaže ogromna sredstva za razvoj Petnjice, a  od tih sredstava, koja su uložena, mogao bi se  izgraditi magistralni put od Petnjice do moje Kruščice“, zaključio je odbornik SNP-a u loklanom petnjičkom parlamentu Zaim Ličina.

ERIS BABAČIĆ