SEID HADŽIĆ ODGOVORIO PETNJIČKOM DPS-U: “BAHATA GOSPODO IZ DPS, U PETNJICI SAM BORAVIO SLUŽBENO “

Seid Hadžić, direktor Uprave za dijaasporu i visoki funkcioner Stranke pravde i pomirenja je na svom FB profilu reagovao na saopštenje i navode lokalnog petnjičkog DPS-a u vezi sa navodnom zloupotrebom službenog automobila u stranačke svrhe.
Reagovanje prenosimo integralno.

“Dugogodišnji uzurpatori državne imovine koji su decenijama harčili i otimali državnu imovinu i resurse u nedostatku izbornog programa i realnog plana za razvoj Petnjice sitnim prevarama i manipulacijama pokušavaju nadomjestiti jaz koji su napravili između sebe i poštenog naroda Bihora

Zarad javnosti a ne vas koji ste do juče sa par hiljada eura platom, ključevima od stana i debelim bankovnim računima stečenim pljačkom državnih resursa sa besplatnim avio kartama i ogrnuti crnogorskom zastavom ubjeđivali osiromašene građane kako će nestati Crne Gore ako nestane vas sa vlasti ja se gospodo iz DPS ne krijem niti obilazim kućne pragove sa 200 grama kafe i 50 eura kako bih kupio glasove kako vi godinama unazad radite.

Ja jesam, bahata gospodo iz DPS u nedelju 28.novembra boravio u Petnjici SLUŽBENO. Jesam se i nakon obavljenog službenog posla našao sa prijateljima i kolegama iz OO SPP Petnjica. Javno, u restoranu, sto do stola za kojim su sjedili vaši lokalni odbornici. Jesam ih i javno podržao na svom privatnom facebook profilu čime apsolutno nisam prekršio niti jedan zakon, niti jedan kodeks niti sam kako navedoste ‘licemjerno’ provodio funkcionersku predizbornu kampanju.

To što je bio vikend a vi mi tako nekulturno prigovorili za rad vikendom dovoljno govori o vašoj izgubljenosti i malicioznosti. Moje radno vrijeme i specifičnost posla ne poznaje tu kategoriju ‘vikend’ pa sam tako mnoge subote i nedelje i do sad provodio u aktivnostima unapređenja saradnje sa dijasporom, poput nedavne na Kipru kada sam takođe ‘vikendom’ imao susrete sa našom dijasporom.

Čuvajući dignitet Uprave za saradnju sa dijasporom-iseljenicima za period od kako obnašam funkciju direktora ne možete naći niti jedan primjer da sam favorizovao jednu stranku, jedan narod ili nekog pojedinca za razliku od vašeg kadra a mojih prethodnika kojima je kancelarija direktora služila kao skladište propagandnog materijala DPS i kao baza za manipulaciju našom dijasporom, sve po naređenju partijskih šefova.
Neću se upustiti ni u tretiranje vaše političke propasti u koju ste se doveli pljačkom državnih resursa, manipulacijom građanima, otvaranjem lažnih fabrika a iseljavanjem stvarnih stanovnika Petnjice i Bihora.

Neću se spustiti ni na vaš nivo tretiranja dijaspore kao glasačke mašinerije koje se sjetite 10 dana prije izbora pa umjesto da ih okupite u Petnjici sa razvojnim planovima i projektima vi trčite po Evropi moleći ih da pomognu spašavanju vaše političke propasti koja je neupitna a sve pod krinkom ‘spašavanja države’.

Država se gospodo brani i čuva na Bihoru tako što se stvore uslovi za opstanak tom stanovništvu. Moja podrška SPP Petnjica i poziv Bihorcima da podrže program SPP ide apsolutno u pravcu očuvanja dostojanstva i opstanku na svojim ognjištima za razliku od vaše politike koja je učinila sve da se to ne desi.

Dostojanstven i ugodan ostanak na svojim ognjištima a ne tako što se siromaštvom i ucjenama rasele po Evropi pa se onda obilaze kako bi glasali na izborima da bi vi tako nesposobni a bogati, nestručni a stambeno zbrinuti, vođeni ličnim intresom a ogrnuti crnogorskim zastavama – ostali na svojim nezasluženim pozicijama moći sa kojih ćete nastaviti program iseljavanja Petnjice i Bihora do poslednje osobe.

I jos jedna poruka dragim Bihorcima, ako dozvolite jos jednom da vam na prevaru uzme većinu ova garnitura znajte da Petnjice neće biti jer su se dogovorili da je NE BUDE”.