OO SPP PETNJICA: NAŠOJ PARTIJI PRISTUPILA PORODICA ZVEROTIĆ KOJA JE BILA DUGO U DPS-U

Iz Stranke pravde i pomirenja saopštili su da je toj partiji pristupila ugledna porodica Zverotić iz MZ Tucanja, koja je, kako kažu, bila dugi niz godina u DPS-u.

“Razlozi pristupanja SPP-u su višestruki i zadovoljstvo nam je što Bihorci sve više uviđaju u našoj stranci jedan panbošnjački pokret koji ne samo da obećava, već i realizuje obećanja i radi za sveukupni prosperitet i dobro Petnjice.

   “SPP-u sam pristupio, jer sam u ljudima koji je ovdje vode, vidio sigurnost i za sebe i svoju porodicu, ali i za cijeli kraj. Prethodna partija u kojoj sam sa širom porodicom bio od osnivanja iznevjerila je povjerenje koje smo joj nesebično pružali. Naime, smatram da je DPS glavni kočničar pozitivnih procesa i sveukupnog razvoja ovog kraja i da ne treba više da vrši vlast u Petnjici. Zato pozivam sve rodjake i prijatelje da pristupe SPP-u kako bi stvari promijenili na bolje”, Asad Zverotić

Potpredsjednik stranke Adnan Muhović smatra da je ovo jedno u nizu širenja stranke u našoj Opštini u susret lokalnim izborima, te da ce se trend jačanja SPP-a nastaviti. Slobodno na osnovu analiza kojim raspolažemo mogu istaći da će SPP biti ključ nove vlasti u Petnjici 5.decembra. SAMO PRAVO”, saopštili su iz OO SPP Petnjica.