PETNJICA: SOCIJALDEMOKRATE PREDALE IZBORNU LISTU, RAMČILOVIĆ NOSILAC

Socijaldemokrate Petnjice su predale Izbornu listu pod sloganom „PETNJICA MORA BOLJE“. Nosilac liste je istaknuti društveno politički i prosvjetni radnik profesor Rifat Ramčilović.

Na listi se nalazi preko 30 posto žena i vise od 30 posto mladih Socijaldemokrata iz svih naselja Bihorskog kraja.

Prilikom predaje liste gospodin Ramcilovic je kazao da Socijaldemokrate ove izbore smatraju jednom od posjednjih prilika da  stvari u Bihoru krenu konačno da se dešavaju u pozitivnom smjeru, da se konačno proba kroz realizaciju programa Socijaldemokrata Petnjice, zaustaviti iseljavanje nase mladosti. Zelimo da od Petnjice, uz neophodnu pomoc nase dijaspore napravimo, urbanu carsiju u kojoj je prijatno zivjeti i gdje ljudi mogu zivjeti od svoga rada.

Petnjici je potrebna snažna vlast sastavljena od vise partija koje žele ubrzan razvoj našeg kraja. Ne smijemo dozvoliti više nikada da jedna partija tvori svu vlast u Opštini.

Socijaldemokrate su sigurne da će biti dio buduće lokalne vlasti i sa realizacijom svoga programa pokazati da PETNJICA MORA I MOŽE BOLJE. Nemamo više vremena za gubljenje. Pozivamo građane da daju podršku našoj listi i na tkav način pokažu da žele najbolje za svoj kraj.

Predsjednik Petnjickog SD , Isljam Ćeman kazao je da očekuju odličan rezultat, te da su u prošlom mandatu Vlade njihovi ministri pokazali najveću brigu za Bihorski kraj. Ne treba podsjecati koliki je doprinos dao Damir Šehovic da se bihorske škole upristoje i budu siguran dom naših djaka.

Osim Ramčilovića na listi su i Isljam Ćeman, prof., Sadat Adrović, prof, Arslan Korać, prof, Irma Muratovic, medicinski radnik, Refik Latić, ekonomista, Hajriz Adrović, pravnik Irma Korać student, Emir Cikotic, specijalsita zdravstvene njege……