(VIDEO) PETNJIČKO POZORIŠTE “DIVAN” NA FESTIVALU U BIJELOM POLJU

Ovih dana pozorišno društvo „Divan“ iz Petnjice brusi svoju formu pred nastup na Festival dramskih umjetnosti Crne Gore, koji će biti održan u Bijelom Polju.

Predsjednik pozorišnog društva „Divan“ Reho Ramčilovć kazao je da je pozorišno društvo „Divan“ već učestvovalo na Festivalu dramskih umjetnosti.

„Čini nam čast što ćemo učestvovati na jubilarnom 50 pozorišnom festivalu dramskih umjetnosti Crne Gore. Naše društvo će predstaviti sebe, našu opštinu i pokazati da mala sredina kao što je opština Petnjica ima da ponudi poblici dramski život.

Nadam se da ćemo se predstaviti u najljepšem svjetu i osvijetliti obraz našeg kraja i pokazati da u Petnjici bitiše pozorište, odnosno gluma.

Pozivam naše građane da dođu u nedjelju u Bijelo Polje i prisustvuju našem nastupu da podrže naše glumce, kako bi imali satisfakciju na nastupu“, zaključio je Reho Ramčilović.

Društvo „Divan“ će se predstaviti autentičnom domaćom predstavom iz Bihora „Pismo za mamu“ po tekstu i režiji Reha Ramčilovića.

Pozorišno društvo „Divan“ će nastupiti u nedjelju 20.06.2021. godine sa početkom u 20h u JU Centar za kulturu Bijelo Polje. Ulaz je slobodan.