FUDBALERI PETNJICE POČELI PRIPREME: U NASTAVKU SEZONE OSTVARITI CILJ – BARAŽ ZA DRUGU LIGU

Fudbaleri Petnjice otpočeli su juče pripreme za nastavak takmičenja u Sjevernoj fudbalskoj regiji.

Nakon prvog dijela sezone FK Petnjica zauzima prvo mjesto ispred bjelopoljske ekipe Borac, koji ima isti broj bodova, ali slabiju gol razliku.

Treneru Nurkoviću se na prozivci javilo 18 fudbalera, dok će se u narednih nekoliko dana priključiti još nekoliko fudbalera.

Da klub ima ozbiljne namjere i ambicije za nastavak šampionata i borbu za baraž za popunu Druge lige, govori i činjenica da je zadržan cjelokupni igrački kadar iz prvog dijela sezone, a timu se priključilo nekoliko novajlija. Novi igrači su Simo Goranović, Ivan Tomasević, Amar Kaltak, Vladimir Boričić, kao i mladi napadač iz Plava Anil Julević.

Trener Nurković će u pripremnom periodu imati zadatak da uklopi nove igrace i uigra tim, koji na papiru ima potencijal za velike domete.

“Pred našim fudbalerima je pripremni period i naporan rad, a u narednim mjesecima nas čeka velika borba za prvo mjesto i napad na Drugu ligu.

Nadamo se da ćemo desetu godinu nakon istorijske sezone, kada je izboren plasman u veći rang takmičenja, dobiti još jednu uspješnu generaciju i zajedno se radovati plasmanu u Drugu ligu Crne Gore”, saopštili su iz FK Petnjica.

ENKO KORAĆ