OŠ MAHMUT ADROVIĆ SPREMNO DOČEKALA ĐAKE

Rifat Ramčilović

U JU OŠ „Mahmut Adrović“ u Petnjici danas je počelo drugo polugođe i učenici će pohađati Modul 1 redovne nastave.

U Osnovnim školamana području Opštine spremno dočekuju početak redovne nastave.

Rifat Ramčilović, direktor OŠ „Mahmut Adrović“ u Petnjici za portal kazao je da će Osnovna škola  raditi na principima Modula 1 koji predviđa redovnu nastavu.

„Na nastavničkom vijeću jednoglasno smo donijeli odluku da izaberemo Model 1koji precizira redovnu nastavu. Savjet roditelja i školski odbor je potvrdio tu odluku”, rekao je Ramčilović.

Direkor dodaje da su časovi skraćeni na trideset minuta i maksimalno zadržavanje u školi je četiri časa.

„Poštovaćemo zdravstvene mjere od strane nadležnih koje su propisane i vodićemo računa o zdravlju učenika”, rekao je Ramčilović.

Podsjetimo da je 18.januara počelo drugo polugođe a da je redovna nastava u školama krenula od danas.

„Obišao sam odjeljenja, nastavnici i učenici su spremni i svi su zdravi i nemamo nikakvih problema. Sve teče normalno i po rasporedu.

Obzirom da sam rukovodilac aktiva direktora održali smo sjednicu i dogovorili da će sve škole na području Opštine imati redovnu nastavu. Vjerujem u požrtvovanost  kolega, uprave i pomoćnog osoblja što se tiče praćenja i poštovanja mjera. Želim da čestitam početak nastave i poželim nastavnicima, učenicima, pomoćnom osoblju srećan rad“, zaključio je Rifat Ramčilović, direktor OŠ „Mahmut Adrović“.

ENKO KORAĆ