DŽEKO LATIĆ POSLAO OTVORENO PISMO OPŠTINI: ODUSTANITE OD PUTA SA DVIJE TRAKE PREMA MZ LAGATORE

Lagatore

Džeko Latić poručio je predsjedniku Opštine Samiru Agoviću odustane od izgradnje puta sa dvije trakte prema MZ Lagatore

Dopis prenosimo u cjelosti.

Predsjedniče opštine Petnjica Samire Agoviću odustanite od dvije trake koje ste planirali prema Mjesnoj zajednici Lagatore. Sa Vašim potpisom ugovora za projekt od 2,4 kilometra, uradili ste na brzinu jer građani opštine Petnjica i MZ Lagatore nijesu upoznati sa Vašim ubrzanim projektom. Da li ste to tokom noći trasirali da niko od nas nije upoznat, koji smo u odsustvu od naše domovine. Bez ikakave saglasnosti obaviješteni smo da će se raditi taj put. Bez ikakve saglasnosti građana Vi želite da proširujete i udovoljite izvođačima radova. Lično smatram da je to šala a Vi ćete odgovoriti da li je trasiranje rađeno noću ili ste pogriješili nešto.

Nadam se da će građani pročitati i protumačiti Vaše namjere gospodine Agoviću. Bez saglasnosti građana, Vi dajete dozvole, proširujete i uvodite firme kroz parcele građana. Gospodine Agoviću mi dobro znamo kada smo bili tamo da ste puno uoči 30. avgusta  bili zauzeti sa velikom poslom oko asfaltiranja, pa nijeste moglli nas kontaktirat povodom tih vaših namjera.

Vi znate da mi živimo u Švajcarskoj i znate kako da nas kontaktirate a Vi obavještavate nas preko portal Radija Petnjica da gradite dvije trake prema Lagatorima.

Parcele ćemo braniti sudskim putem i sa jednom trakom.
Poštovani građani opštine Petnjica prrobudite se i ne dozvolite da vam se otima.

Džeko Latić, Švajcarska.