LATIĆ: DA LI JE STRUJA POSTALA LUKSUZ U PETNJICI?

Refik Latić

Odbornik SD u lokalnom Petnjičkom parlamentu Refik Latić istakao je za portal Radija Petnjica da su nadležni imali dovoljno vriemena u toku ljetnjih i jesenjih dana da pripreme elektro mrežu za zimski period.

“S obzirom na to da veći dio teritorije naše oppštine nema struje više od 55 sati nije jasno zašto nije sve pripremljeno ranije. Sa prvim sniježnim padavinama, elektro mreža je u kolapsu već nekoliko dana.

Znamo da građani Bihora pripremaju zimnicu, tako da trenutna neodgovornost nadležnih može izazvati štetu zbog toga što se zimnica skladišti u frižiderima i zamrzivačima koja će se pokvariti.

Takođe, građani nemaju ni signal za telefon a ni televiziju a oni koji se griju na struju ni topli dom. Izgleda da nam struja postaje luksuz.

Stoga želim da iskažem zahvalnost radnicima koji su na terenu dan i noć kako bi osposobili snadbijevanje strujom opštinu Petnjica i apelujem na njihove nadležne da za ubuduće povedu računa da na vrijeme obezbijede mrežu za uredno snadbijevanje električne energije”, saopštio je Refik Latić.

ENKO KORAĆ