(VIDEO I FOTO) ASFALTIRAN PUT U MZ JOHOVICE, VRIJEDNOST RADOVA 48 HILJADA EURA

Radnici firme “Asfalt-beton gradnja” asfaltirali su dionicu puta od Gasulhane do kuće Jonuza Koraća u dužini od 750 metara, kao i plato ispred vjerskog objekta.

Dakle, ovo je još jedan u nizu projekata koji je podržala lokalna uprava, kako bi olakšala život za oko petnaest domaćinstava.

Vrijednost investicije iznosi 48.000 eura.

Predsjednik opštine Petnjica Samir Agović sa svojim saradnicima, obišao je radove modernizacije lokalnog puta u mjesnoj zajednici Johovice i kazao da ono što je lokalna uprava obećala, danas se realizuje.

“Lokalna uprava je odlučila da modernizuje put u dužini od 750 metara i na ovaj način riješi opravdani zahtjev mještana. Predsjednik je dodao da će i u narednom period rješavati potrebe mještana ove mjesne zajednice.
“Opština će takođe pomoći u daljoj izgradnji vjerskog objekta i jedan od razloga koji nam je bio prioritetan jeste to što su ljudi ovdje uz pomoć dijaspore uradili zaista prelijep vjerski objekat i naša je bila obaveza da vjerski objekat povežemo sa kvalitetnim asfaltnim putem.

Predsjednik je podvukao da i u narednom period očekuje saradnju sa ovom mjesnom zajednicom.

“Intezivni su radovi na izgradnji vodovoda u ovoj mjesnoj zajednici, koji je bio visoko prioritetan, znajući da su mještani imali veliki problem a to je da nije imala riješeno kvalitetno vodosnadbijevanje.

Očekujem da će građani i dalje znati da cijene ono što smo uradili za njih.
Ostaje nam da u narednom periodu radimo na poboljšanju elektro mreže, jer imamo realnih zahtjeva iz ove mjesne zajednice i naravno da će lokalna uprava učiniti sve da CEDIS bude ovdje i da se izgradi nova elektro mježa.

Na kraju, predsjednik je istakao kada se svi ovi projekti završe, ovo selo će biti prijatno za život.

Predsjednik mjesne zajednice Johovice Nadžip Korać je istakao važnost nove saobraćajnice u ovoj mjesnoj zajednici.

“Danas je veliki dan za našu malu mjesnu zajednicu. Asfaltira se putni pravac od Koraćkog laza do Koraćkog krša kao i krak prema vjerskom objektu ukupne dužine oko 750 metara. Napominjem da u ovom zaseoku živi oko 40 mještana i to uglavnom mlađe populacije koji su odoljeli iskušenjima zapada i odlučili da ostanu u svom rodnom mjestu.
Zahvalio bih se ovom prilikom lokalnoj upravi i njenom predsjedniku zato što prepoznali važnost ovog projektaa i pozitivno odgovorili na zahtjev mjesne zajednice Johovice. Iako vladajuća partija ima najmanju podršku u našoj MZ, ovom odlukom su pokazali da rade u interesu svih građana bez obzira na političku pripadnost. Stoga im se i ime svih mještana mjesne zajednice Johovice zahvaljujem”, zaključio je predsjednik MZ Johovice, Nadžip Korać.