OSNOVCI U KLUPAMA: OD PRVOG DO ŠESTOG RAZREDA U ŠKOLI, OD SEDMOG DO DEVETOG ONLINE

Učenici OŠ Mahmut Adrović

Osnovna škola „Mahmut Adrović“ u Petnjici spremno dočekuje početak nove školske godine

Usled pandemije korona virusa, nastava u svim školama je krenula prvog oktobra

Rifat Ramčilović

Govoreći o školskoj godini koja je počela danas, direktor Osnovne škole „Mahmut Adrović“, Rifat Ramčilović kazao je za portal Radija Petnjica da su sve pripreme na vrijeme izvršene i da školske aktivnosti spremno su dočekali prvi radni dan.

“Nastava će se održavati direktnom nastavom od prvog do šestog razreda, a od sedmog do devetog sve pripreme su izvršene za online nastavu.

Dezinfikaciona sredstva nam je obezbijedilo Ministarstvo prosvjete toplomjer, viziri, maske za učenike i nastavnike i sve što je potrebno.
Na vrijeme smo distibuirali po odjeljenja i sve je u potpunosti bezbjedno i spremno za nesmetan početak.

 

 

Učenici OŠ Mahmut Adrović

Želim da poručim roditeljima, pa i građanima, učenicima da se paze, da se pridržavaju mjera, da ne brinu, da su njihova djeca od ulaza u školsko dvorište bezbjedna, jer ukoliko budemo slijedili mjere Instituta za javno zdravlje i Ministarstva prosvjete mislim da će biti manje problema koje ćemo našim odgovornim ponašanjem svesti na minimum.

Čestitke svima za početak školske godine, posebnu čestitku upućujem prvacima i naglašavam da ćemo u holu imati kraći program na kojem će predstavnici Opštine uručiti besplatne udžbenike za prvake“, zaključio je direktor Osnovne škole Rifat Ramčilović.

ENKO KORAĆ