URUČENA DONACIJA MEDICINSKE OPREME IZ LUKSEMBURGA

Predsjednik opštine, Samir Agović, danas je uručio donaciju iz Luksemburga predstavnicima Javnih institucija u Petnjici.

Medicinska donacija se sastoji od maski, vizira, rukavica, gelova za dezinfekciju kao oksimetar i toplomjera. Istakao je zahvalnost pokretačima akcije i dijaspori koja je uzela učešće u akciji.

 

Koordinator za pomoć u Crnoj Gori, Ismet Latić se zahvalio pokretačima akcije Erdanu Moniću, Fuadu Honsiću i Sadatu Kuču na donaciji koju su organizovali i poslali Petnjici i Beranama.
„Takođe ističem zahvalnost medijskom partneru Radiju Petnjica, koji je na izvanredan način ispratio podjelu donacije.
Zahvaljujem se aktivistima koji su organizovali podjelu donacije svim javnim institucija u Petnjici. Uskoro će naši aktivisti donaciju podjeliti našim građanima u Petnjici.
Akcija koja je organizovana, nije prva od naših humanista našim institucijama u Crnoj Gori, bila je urgentna i znači mnogo“, saopštio je Latić.

Medicinsku opremu su dobili: Pošta, stanica Policija kao i pripadnici MUP-a, radnici Komunalnog preduzeća, Službe zaštite i spašavanja, Medžlisa IZ, Centar za socijalni rad, Zdravstvena stanica koja je dobila i najveću donaciju kao i Radio Petnjica, a očekuje se podjela donacije i građanima opštine.

U ime Zdravstvene stanice, na donaciji se zahvalila Jasmina Garčević. 

DENIS BOŽOVIĆ