PETNJIČANI ODIGRALI DOBRO U DERBIJU PROTIV BERANA, NA KRAJU PODJELA BODOVA

FK Petnjica

Juče su fudbaleri Petnjice sa Beranama odigrali neriješeno 1:1 u derbiju 23. kola Sjeverne regije.

Utakmica je u potpunosti opravdala epitet derbija i na kraju završena neriješeno.

Naša ekipa je povela u 21 minutu, strijelac je bio Deni Agović, nakon odličnog udarca sa dvadesetak metara, lopta je na putu prema golu zakačila jednog igrača gostiju i prevarila golmana.

Nakon pogotka, period dobre igre gostiju, naša ekipa je fizički pala a Berane je imalo inicijativu. Moramo priznati da su gosti u tom periodu imali više od igre i da im u 35. minutu nije dosuđen jedanaesterac, jer glavni sudija očito nije dobro vidio situaciju. Gosti su ipak izjednačili u 41. minutu.

Duga lopta sa protivničke polovine, koja je iznenadila našu zadnju liniju, sumljiva pozicija napadača gostiju, ali pomoćnik nije digao zastavicu. Na kraju rutinska realizacija najboljeg strijelca gostiju Milanovića.

U drugom poluvremenu prava rovovska borba na sredini terena, bez izrazitih šansi, sa nekoliko poluprilika na obje strane, dosta žutih kartona uglavnom zbog prigovora na često konfuzne odluke glavnog sudije.

Na kraju najpravednijih 1:1.

“Ovom prilikom želimo da poželimo sreću Fudbalskom klubu Berane u predstojećem baražu za plasman u Drugu ligu Crne Gore”, saopštili su iz Uprave FK Petnjica.

ENKO KORAĆ