CENTAR ZA KULTURU PETNJICA RASPISAO KONKURS “IZAZOV PRED KOJIM SE NAŠLO ČOVJEČANSTVO”

Centar za kulturu Petnjica

Centar za kulturu Petnjica raspisao je konkurs na temu “Izazov pred kojim se našlo čovječanstvo”, pridružujući se na taj način akciji NKT  – Ostani doma.

Pravo učešća imaju učenici osnovnih i Srednje mješovite škole iz Petnjice.

“Molimo vas, da u cilju afirmacije pisane riječi i literanog stvaralaštva animirate učenike  i nakon selekcije dostavite po tri najbolja rada Centru za kulturu Petnjica najkasnije do 5.  maja 2020. godine”, stoji u saopštenju Centra za kulturu .

Stručni žiri  će pregledati  prispjele radove, a prva tri rada biće nagrađena i objavljena u časopisu “ Glasnik Bihora 5”, čiji je izdavač JU Centar za kulturu Petnjica.

“Molimo vas da radove dostavite sa šifrom, a u drugoj koverti upisati šifru, ime i prezime učenika, razred, školu, ime profesora (nastavnika)–mentora i kontakt telefon.

Za više informacija možete se obratiti direrktoru JU  Centar za kulturu Petnjica na broj telefona : 069 592  067. O načinu proglašenja najboljih radova bićete obaviješeteni naknadno u zavisnosti od odvijanja sistuacije i instrukcija Nacionalnog kordinacionog tijela”, rekao je direktor Centra za kultutu Petnjica  Sinan Tiganj.