I MLADI DPS PETNJICA NA RASPOLAGANJU OPŠTINSKOM TIMU ZA ZAŠTITU

Savjet mladih DPS Petnjica je obavijestio građane Petnjice da je od danas na raspolaganju opštinskom timu za zaštitu i spašavanje za sve aktivnosti koje mogu pomoći u prevazilaženju  situacije sa novim korona virusom na području Petnjice.

“Naši članovi i aktivisti su pokazali spremnost da u ovim teškim trenucima  za našu državu i naše građane  pomognu stanovništvu Petnjice na način što će  biti na raspolaganju opštinskom timu za sve predstojeće aktivnosti, a posebno one koje se tiču starije populacije.

Posebno značajnim u ovom trenutku smatramo strogo poštovanje preporuka Nacionalnog kordinacionog tijela za zarazne bolesti, čime ćemo pokazati odgovornost prema sebi i drugima jer su zdravlje i životi naših građana prioritet.

Pozivamo mlade ljude da nam se pridruže u ovoj borbi, da zajednički pomognemo ugroženim sugrađanima i tako pokažemo solidarnost koja je u ovom trenutku itekako potrebna.

Petnjičani su naučili da pobjeđuju , a zajedno ćemo pobijediti i ovoga puta! DA  JE  VJEČNA CRNA GORA! #OSTANI DOMA”, piše u dopisu Savjeta mladih DPS Petnjica.

PROČITAJTE JOŠ:

OMLADINA SD NA RASPOLAGANJU GRAĐANIMA I OPŠTINSKOM TIMU ZA ZAŠTITU OD KORONA VIRUSA

PETNJICA: ODBORNICI BOŠNJAČKE STRANKE DONIRALI SVOJE MJESEČNE NAKNADE NKT