OMLADINA SD NA RASPOLAGANJU GRAĐANIMA I OPŠTINSKOM TIMU ZA ZAŠTITU OD KORONA VIRUSA

Refik Latić
Predsjednik omladine Socijaldemokrata Petnjice Refik Latić saopštio je se ta organizacija stavlja na raspolaganje svim opštinskim organima koji učestvuju u suzbijanju pojave i širenja virusa na teritoriji opštine Petnjica.
Latić je naveo da omladina SD-a Petnjice u ovim izazovnim trenucima ima moralnu i građansku obavezu da ponudi pomoć, kako bi se zaštitili stariji građani opšine Petnjica, kao i svi ostali koji su u stanju potrebe, ističući da je posebno bitno da se svi građani pridržavaju mjera koje je donijela Vlade Crne Gore i Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti.
Latić je pozvao sve vršnjake, da s obzirom na to da su mladi manje rizična grupa kada se radi o obolijevanju od pomenutog virusa, daju doprinos u zaštiti onih koji su u većem riziku.
“Želim ovom prilikom da pozovem naše sugrađane da se pridržavaju mjera prevencije, naročito zbog podataka koji govore da se broj zaraženih od korona virusa u Crnoj Gori uvećava iz dana u dan. Ostani doma zbog sebe i zbog svojih najmilijih. Zdravlje je bitnije od svega, a na nama mladima je da pomognemo starije”, zaključio je Latić.
ENKO KORAĆ