ŽENSKA ALIJANSA DPS PETNJICA IZABRALA PREDSTAVNICE ZA DRUGU KONFERENCIJU ŽAD-A CRNE GORE

ŽAD PETNJICA

U susret drugoj konferenciji Ženske alijanse DPS Crne Gore (ŽAD) koja će se održati marta tekuće godine, nedavno je  održana sjednica ŽAD-a  Petnjica, na kojoj je po preporuci predsjedništva ŽAD-a, izabrano dvadeset delegatkinja i pet kandidatkinja za članice Glavnog odbora ŽAD Crne Gore. Na istom sastanku je predložena Predsjednica ŽAD-a na nivou države i zamjenica predsjednice.

“Uključivanje žena i na ovom polju je bilo neminovno od osamostaljivanja OO DPS Petnjica, znajući da su žene pokazale i dokazale da im pripada centralno mjesto u porodici i društvu uopšte, kada je u pitanju upornost, istrajnost, odgovornost i posvećenost svim poslovima kako u okviru porodice tako i na svim drugim poljima od opšteg interesa za društvo.

Tako i na ovom polju je očekivana aktivnost i učešće žena, a sve u cilju podrške najjačoj partiji čiji su rezultati svakim danom sve bolji na svim poljima.

Ovo je samo nastavak aktivnosti ŽAD Petnjica, koje će se većim intezitetom nastaviti i u narednom periodu.

Sjednici je prusustvovao i predsjednik OO DPS Petnjica Mehmed Adrović, koji je potencirao značaj uključivanja žena u organizaciju kakva je ŽAD i obećao punu podršku svim njihovim narednim aktivnostima.

Ovim putem pozivamo sve drage dame koje dijele naše mišljenje da nam se pridruže, gdje pored radnog dijela obećavamo i razna druženja koja smo planirale u narednom periodu”, saopštila je koordinatorka ŽAD-a Petnjica Elmaza Muratović.

PROČITAJTE JOŠ:

DELEGACIJA PETNJICE U NOVOM PAZARU: DOGOVORENA SARADNJA, PUTEVI PRIORITET