PETNJICA: PODIJELJENE NAGRADE ZA NAJBOLJE U 2019.

Na tradicionalnom novogodišnjem koktelu, upriličenom u holu zgrade Opštine Petnjica, predsjednik opštine Samir Agović je rekao da je 2019 godina, godina za pamćenje za opštinu.

“Imamo savremeni putni pravac koji nas veže sa Beranama koji će olakšati brže i efikasnije kretanje. Sve što smo radili na lokalnom nivou je za ponos, deset kikometara asfalta, velike investicije na dva vodovoda, brojni putni pravcu koji su nasuti i brojne aktivnosti koje smo sprovodili na terenu za stvaranje boljih uslova za život. Naš Parlament je uradio svoj posao, danas smo usvojili Budžet sa milion i devesto hiljada eura koji će sigurno doprinijeti bržem razvoju Petnjice”, rekao je Agović.

On se zahvalio zaposlenim u lokalnoj upravi, odbornicima, predsjedniku SO, nevladinom sektoru, državnim  organima, poljoprivrednim proizvođačima, privatnim preduzetnicima na korektnoj saradnji tokom protekle godine..

Agović je uručio nagrade najboljima iz oblasti poljoprivrede, sporta i najboljeg radnika u lokalnoj samoupravi.

Za najbolji sportski kolektiv izabran je FK Petnjica.

Za najboljeg sportistu u Opštini Petnjica izabran je Arijan Rastoder.

Za najboljeg sportistu u dijaspori glasovima publike na portalu Radija Petnjica izabran je Belmin Ramdedović, fudbaler ekipe Novi Pazar.

Podijeljene su nagrade najboljim poljoprivrednim proizvođačima.

Nagrade su raspodijeljene u 5 kategorija: stočarska proizvodnja, Binasa Zverotić, voćarska proizvodnja Samir Ramdedović, povrtarska kultura Suko Adrović, ratarski proizvođač Joksimović Dejan, i pčelarstvo Munever Halilović.

Sindikalna organizacija i Opština Petnjica  proglasila je najboljeg radnika u opštinskoj službi Alena Pljakića.

Agović je zahvalimo svima koji su aktivno radili na postizanju dobrih rezultata, a koji, kako je naveo, bitno utiču na sveukupni razvoj Petnjice.

ENKO KORAĆ