POTVRĐENA NAJAVA RADIJA PETNJICA: POČELO ASFALTIRANJE PUTA OD PODVADA DO POLICE

Asfaltiranje dionice od Podvada do Police

Radnici Bemax-a su juče napravili prvi test asfaltiranja regionalnog putnog pravca Petnjinca – Berane. Ovim je ujedno označen i početak asfaltiranja dionice Podvade – Polica, regionalnog puta Petnjica – Berane.

Tim povodom, predsjednik opštine Samir Agović sa saradnicima je obišao trasu puta na kojoj se otpočelo sa aslfatiranjem i istakao zadovoljstvo što se nakon dužeg perioda nastavilo sa izvođenjem radova na ovom putnom pravcu.

Samir Agović

„Uvidio sam da se radi o najnovijoj tehnologiji koja će se primijeniti na dionici puta i prema onim informacijama sa kojima raspolažemo, računam da će oko 6.5 km puta biti asfaltirano u prvoj fazi. Završetak ovog dijela posla će zavisiti dosta i od dinamike rješavanja imovinskih odnosa na području MZ Polica. Koristim priliku da se zahvalim svim ljudima naše opštine na strpljenju i razumijevanju zbog čestih prekida saobraćaja bez obzira što oni kratko traju, ali smo svi shvatili da je ovaj putni pravac veoma važan za sve nas i da svi jedva očekujemo da se što prije završi pripremljni dio trase za asfaltiranje na ovom putnom pravcu. O značaju ovog putnog pravca smo više puta govorili ali želim da istaknem da svi građani MZ Polica kao i čitavog područja naše opštine, su veoma zadovoljni zbog toga što se radi na rekonstrukciji ovog puta pa je iz tog opšteg zadovoljstva, najavljeno je da će predstavnici MZ Polica i predstavnici iz opštine Petnjica i njeni građani, vrlo brzo imati zajednički susret gdje će proslaviti ove aktivnosti koje se tiču realizacije ovog projekta“, istakao je za portal radija Samir Agović, predsjednik opštine Petnjica.

Radnici Bemax-a su danas nastavili sa ugradnjom asfalta od Podvada prema Polici.

DENIS BOŽOVIĆ