PRIJATELJI RADIJA: ČISTA DESETKA ZA “10” – AZIJSKI PROGRAM ZA SVE UKUSE KUPACA

Desetka

Predstavnici kompanije “10” (Desetka) iz Berana, ovih dana su boravili na Azijsko-pacifičkom sajmu alata koji je održan u njemačkom gradu Kelnu.

Kako su istakli iz menadžmenta ove kompanije , ovo je bila jedinstvena prilika da se, osim upoznavanja sa proizvodnim alatima azijsko-pacifičkih proizvođača, ostvare i poslovni kontakti.

“U našem prodajnom prostoru imamo zastupljene brendirane evropske i američke proizvođače alata, ali da bi smo što bolje odgovorili ukusima kupaca, poželjno je da proširimo prodajni asortiman i sa brendiranim azijskim markama. Stoga smo ovaj sajam iskoristili da se upoznamo sa kvalitetom alata iz ovog dijela svijeta i da ostvarimo poslovne kontakte. Konkretnu realizaciju očekujemo ubrzo tako da ćemo naše kupce dočekati sa još širom lepezom alata u ponudi. Mi zauzimamo značajno mjesto na poslovnoj mapi Crne Gore, a sa poslovnim dogovorima koje smo postigli na sajmu u Kelnu, samo smo dodatno učvrstili našu poziciju.  Naša poslovna politika je sveobuhvatno zadovoljavanje želja i potreba kupaca”, istakli su za portal Radija Petnjica iz menadžmenta poznatog beranskog brenda “10”.

DENIS BOŽOVIĆ