JANOVIĆ I AGOVIĆ OTVORILI SPORTSKE TERENE U MZ GODAČELJE

Ministar sporta i mladih Nikola Janović, danas je boravio u radnoj posjeti opštini Petnjica. Njega je sa saradnicima primio predsjednik opštine Samir Agović i predsjednik SO Mehmed Meša Adrović.

Nakon radnog sastanka u opštinskom kabinetu, predstavnici lokalne uprave i ministar Janović su u MZ Godočelje svečano otvorili novoizgrađeni sportski teren. 

Samir Agović se zahvalio ministru na ispunjenom obećanju koje je dao prilikom prethodne posjete, uvjeren da će navedeni sportski tereni biti podsticaj za građane da se bave sportskim aktivnostima, ali i za osnivanje novih sportskih klubova na teritoriji opštine Petnjica.

Ministar Janović je istakao da navedeni projekat još jedan čvrst dokaz posvećenosti Vlade Crne Gore i resornog ministarstva da kontinuirano stvara i unapređuje uslove za bavljenje sportom u manje razvijenim sjevernim opštinama ali i podsjetio da je još ranije najavio senzibilnost Ministarstva sporta i mladih za ulaganje u manje razvijene sredine.

“Posebno zadovoljstvo mi predstavlja što će i naši ljudi iz dijaspore imati mogućnost da se za vrijeme svog odmora u rodnom kraju bave sportskim aktivnostima na ovim terenima”, istakao je između ostalog Nikola Janović, ministar sporta i mladih.

Terenima za košarku i fudbal u Godočelju, Ministarstvo sporta i mladih uložilo preko 40.000 eura. 

D.B.