BIHORAC DENIS LIČINA STRIJELAC U KUP UTAKMICI UNIONA IZ LUKEMBURGA

Šesnestogodišnji strijelac Dénis Ličina, reprezentativac Crne Gore U17

FLF Union 05 Kayl/Tetange je u prvom kolu kupa Luksemburga pobijedio u gostima ekipu Berdorf/Consdorf sa 3:0.

Union je dobro otvorio sezonu jer je u prvom kolu prve divizije luksemburške lige pobijedio Red/Black 2:0.

Od prvog minuta Union je nametnuo svoj stil igre, i već u petom minutu prvog poluvremena igrač Uniona Peti Seco sa dvadesetak metara šutira pored desne stative golmana BC1. Nakon još nekoliko dobrih šansi Union u trideset petom minutu, poslije odličnog dodavanja Adriana Ahmetxhekaj, kapiten Uniona Jonni Santos je izašao sam pred golmana i doveo Union u vođstvo od 1:0.

U drugom poluvremenu Union nastavlja sa dobrom igrom i u 75 minutu, najmlađi igrač na terenu i reprezentativac Crne Gore do 17 godina, šesnestogodišnji Dénis Ličina, uvećava prednost Uniona. Kada je domaćin krenuo na sve ili ništa u posljednjem minutu meča Union je iz brze kontre, koju je započeo Adrian Ahmetxhekaj, preko Damira Zejnelagića postavio konačnih 3:0 za Union.

Predsjednik Uniona Mita Ličina:

Dobra igra naše mlade ekipe. Ostavili su srce na terenu i rezultat je morao doći. Ponovili smo igru iz nedjeljnog susreta i zasluženo došli do pobjede. I večeras je, iako nijesmo igrali na našem terenu, došlo je dosta naše publike da nas podrži. Bitno je da zadržimo što duže ovaj pobjednički niz i nadam se da ćemo se na kraju sezone vratiti u PH ligu.