PRIJATELJI RADIJA PETNJICA: “AMIPROM” – KUPAC NA PRVOM MJESTU

Amiprom

Kvalitet, garancija, moderni dizajn i korak sa svijetom, je nešto što preko dvadeset godina DOO Amiprom iz Berana nudi svojim klijentima. Ova kompanija bijele tehnike prati svetske trendove i svojim kupcima nudi kvalitetnu robu.

U svom prodajnom objektu u Beranama, preko puta autobuske stanice, nudi širok izbor mašina za veš Gornje i to novu liniju sa savremenim dizajnom i odličan kvalitetom. Takođe, u svom asortimanu ponude imaju i svetske brendove i povoljnim cijenama kao što su: Beko, Vox, Alfa
- Smederevo, Fisher,
Metalac
i mnoge druge brendirane marke. Ono sa čime se mogu pohvalili iz ove firme to je širok izbor audio i video tehnika. Širok izbor LCD televizora savremene tehnologije  ultra hd, smart, 4k od kojih se izdvajaju brenodvi marke: Granding, Samsung, LG, Tesla, Lobod, Vox, Sharp svih veličina.

“Da bi smo opravdali slogan – sve na jednom mjestu, već duže vrijeme u ponudi imamo i računare, lap topove,
 tablete, mobilni telefoni,
 monitori,
 skenere, tako da u našoj prodavnici kupac dođe i odabere. Sve što treba da uradi to je da ostavi adresu i mi to dostavljamo do njega bez obzira gdje se nalazi. Kupac je kod nas zaštićen i u smislu kvarova kupljene robe. Uvijek stojimo iza kupaca i tu smo da ga zaštitimo. Do sada je bilo tako i to nećemo da promijenimo već ćemo se truditi da to poboljšamo. Naši kupci iz Bihora to odlično znaju jer svi znamo da žive u kraju gdje je nestabilno snabdijevanje električnom energijom i usled toga često dolazi do kvarova na uređajima. Mi smo tu otišli korak dalje od svih drugi pa robu koja pretrpi takav kvar, ili šaljemo majstora na licu mjesta ili nosimo robu za Podgoricu na servis. Kupac je na prvom mjestu”, kažu iz menadžmenta Amiproma iz Berana.

“U ponudi imamo i grejna tijela, šporeti na čvrsto gorivo, klime, radijatore, panele. Na robu koju nudimmo našim kupcima, dajemo popust od 10% na gotovinsko plaćanje. Takođe, dajemo robu na kredit. Za penzionere na 15 rata a za sve ostale i do 24 rate. Znači, kupci kod nas mogu da dobiju veliki izbor rata. Dajemo robu sindikatima firmama i dajemo robu na osnovu internih ugovora koje sklapamo sa kupcem” kažu u Amipromu, prodavnice bijele tehnike u Beranama koja se nalazi preko puta autobuske stanice.

D.B.