MARKET “TREF” OD SJUTRA NA NOVOJ LOKACIJI

Market "Tref" na novoj lokaciji

Vrbički, odnosno bihorski brend market “Tref” od sjutra, 11.juna od sjutra će biti na novoj lokaciji i to u prizemlju nove poslovno-stambene zgrade u centru Petnjice. Market Tref će biti smješten na više od 100 kvadrata poslovnog prostora.

„Nakon 16 godina rada u starom prostoru, nakon prolaska kroz mnoge ekonomske krize i probleme koji su svojstveni ovom poslu, dočekali smo da pređemo u prostor sa mnogo većom kvadraturom i sa puno boljim uslovima za rad. Ovo ne znači samo bolje uslove za radnike marketa, već i za kupce jer je izložbeni prostor puno veći i pregledniji. Šesnaest godina radimo sa ovim marketom tu, među svoje, sa svojima. Volimo da kažemo da smo svoji među svojima i to je neka naša krilatica koja nas gura i koja nam je pomogla čak i u vremenima kada nije bilo nimalo lako. Ali, jedan od razloga što smo uspjeli jesu i mušterije. Mi smo najbolji jer imamo najbolje mušterije. Tako je bilo i tako će da bude“, kazao je za portal radija vlasnik Eldar Tiganj.

Povodom Bajrama i u čast preseljanja, od sjutra, u merketu Tref je akcijsko sniženje na veliki broj proizvoda. U narednih sedam dana, kupci marketa Tref će imati priliku da trguju proizvode po puno nižim cijenama, sopstvenog asortimana ali i proizvoda ostalih proizvođača.

D.B.