ZGRADA U CENTRU PETNJICE GOTOVA POČETKOM LJETA

Poslovno-stambeni objekat u centru Petnjice, započet prije godinu, biće završen početkom ljeta, saopštio je jedan od vlasnika Eldar Tiganj.

Prema riječima vlasnika objekta, Eldara Tiganja i Kema Muratovića, u ovaj poslovno- stambeni objekat je uloženo više od 450.000 eura. Zgrada ima 11 stanova, od kojih je osam u vlasništvu Tiganja a ostali Muratovića. Stambene jedinice su uređene prema visokim standardima.

„Trudio sam se da ništa ne prepustim slučaju i pazio sam na svaki detalj, kako prilikom izgradnje, tako i prilikom unutrašnjeg opremanja. Kvadratura stanova se kreće od 30m2 – 65m2. Uveo sam priključke za internet i televiziju. Svaki stan ima i sistem ventilacije, kao i zaseban parking prostor u prizemlju zgrade. Takođe, svaki stan posjeduje blind vrata, kao i razvedenu instalaciju za grijanje. Postavljen je eloksir visokog kvaliteta marke “salamander”, ugrađena su i “top sol stakla“, kazao je za portal Radija Petnjica Eldar Tiganj.

I Muratović kaže da su svi stanovi opremljeni po istim standardima i nada se da će zadovoljiti sve potrebe potencijalnih kupaca.
Poslovni prostor je površine 70 m2, dok se u prizemlju objekta nalazi garaža površine 80m2 i podrum površine 85m2.

ALDIJANA JAVOROVAC